Étlapok és az azon szereplő ételek ellenőrzése minőség, megjelenés, felszolgálás szempontjából.
A szükséges személyzeti létszám és szakmák meghatározása. Személyzet képzésében való részvétel, különös tekintettel a szakácsok betanítása az új technológiák alkalmazásának vonatkozásában.
Beszállítók felkutatása, mely beszállítók biztosítani tudják a megfelelő minőségű/mennyiségű alapanyagokat és minden egyéb szükséges kiegészítőt, hogy az étlapon szereplő ételek mindegyike előállítható legyen a Megbízó által elvárt minőségben (különös tekintettel az esetlegesen szükséges külső hideg-melegkonyhai háttér, mint alapanyag előkészítő biztosítására).
Étlap, borlap összeállítása, frissítése.
Szükség szerint eszközök (étkészlet, evőeszközök) beszerzésében való javaslattétel és részvétel.
Éttermi üzleti tervek elkészítése, F&B területek gazdálkodásának átvilágítása.
Technológiai tanácsadás professzionális konyhák számára
Új technológiák betanítása
A Vákuum gép sokoldalúságának bemutatása, és az ehhez kapcsolódó technológiák betanítása.
Az étlapon szereplő ételek sous vide/lassú főzés receptúrájának közös kidolgozása, illetve a jelenleg hagyományos technikával készült ételek újragondolása.
A kombi sütő használata főzésre, lassú sütésre, rendezvények valamint csoportok gyorsabb kiszolgálására.
Hogyan tudják az új technológiák könnyebbé és gyorsabbá tenni az ételek kiadását, valamint a kritikus órákban a konyha hogyan tud egyenletesen jó minőségű ételeket készíteni.
Konyha géplistájának áttekintése olyan módon, hogy a szakácsok által elkészített étlapon szereplő ételek mindegyikének elkészítésére alkalmas legyen.
HACCP rendszer kialakítása.
Privát személyes catering
Exkluzív és nagyobb létszámú rendezvények, esküvők, gálavacsorák, fogadások gasztronómiai koncepciójának kidolgozása, kivitelezése és felügyelete, megbízható catering partnerekkel való együttműködésben.
Cégek számára főzőbemutatók, mobil főzőpartyk szakmai irányítása.