Segal
Chef • Gasztronómiai tanácsadó
Színek és ízek

SEGAL VIKTOR

SZÍNEK ÉS ÍZEK

Van, aki azért ír szakácskönyvet, mert egy időszak nyomát szeretné vele megörökíteni, én olyan könyvet szerettem volna, amely a konyhába visz és főzésre ösztökél. A könyvben szereplő összes recepttel az volt a célom, hogy megmozgassam az emberek kulináris fantáziáját, és arra inspiráljam őket, hogy bátran kísérletezzenek, fedezzenek fel új színeket, ízeket, fűszereket és alapanyagkat. Az itthon beszerezhető, friss alapanyagok ihlették a könyvben szereplő 75 receptet, amelyeken keresztül szeretném bemutatni, hogy egy-egy ismert hozzávalót - például paradicsomot, céklát vagy sütőtököt - egy izgalmas fűszerrel, vagy új elkészítési móddal milyen változatosan, a megszokottól kissé eltérően és sokszínűen lehet elkészíteni a hétköznapokban is.
A kötetet Baráth Dávid díjnyertes grafikus tervezte, a fejezeteket elválasztó festményeket pedig Baráth Áron festőművész készítette. Büszke vagyok rá, hogy a kötet elnyerte a World Cookbook Award "Best cook book" díját a magyar szakácskönyvek között.

BOOOK Kiadó
Nyelv: magyar
Méret: 225 x 280 mm
Oldalszám: 242 oldal
Kötészet: táblaborító
Megjelenés: 2010

Képgaléria
« Előző könyv Minden könyv
English|Magyar